Firmanbileet.fi – vuosijuhlien luottojärjestäjä. 
Järjestämme vuoden ympäri asiakkaillemme yritystapahtumia. Vuosijuhlia, pikkujouluja, kesäpäiviä, seminaareja sekä kokoustilaisuuksia.

Asiakasprofiiliimme lukeutuu niin suuret kuin pienetkin yritykset.

Ulkoista yritystilaisuutesi ammattitaitoisen tiimimme huolehdittavaksi ja jätä itsellesi aikaa nauttia juhlatunnelmasta! 
Suunnittelu ja tuotanto
Motivoitunut ja innovatiivinen henkilökuntamme takaa onnistuneet tapahtumat avaimet käteen -periaattella
Juhlapaikat & Catering
Valtakunnallisen kumppaniverkostomme avulla kartoitamme yrityksesi tarkoituksiin sopivan juhlapaikan ja siihen tarvittavan tekniikan sekä somistuksen. Meiltä myös Hartwall Arenan VIP-aitiot!
Toimitamme tilaisuuteen toiveidenne mukaiset tarjoilut oli kyseessä sitten virkistypäivän lounas tai yrityksenne vuosijuhlien istuva illallinen.
Kuumimmat ruokatrendit vai perinteiset vaihtoehdot? Sinä päätät

    

Esiintyjät & Henkilöstö
Kauttamme eturivin bändit ja artistit, koomikot, taikurit, sirkusesiintyjät ja juontajat. Lisäksi still- ja videokuvaajat.
Meiltä saat tilaisuuteesi edustavan henkilökunnan, joka huolehtii tapahtuman kulusta koko tilaisuuden ajan.
Meiltä mm. Tapahtuman tuottaja, tarjoilijat, järjestyksenvalvojat ja narikkahenkilökunta, baarimikot, VIP-emännät/-isännät sekä lajiohjaajat. 
      
Majoitukset & Kuljetukset
Tapahtumien sujuvuuden takaamiseksi järjestämme myös toiveiden mukaiset majoitus- ja kuljetuspalvelut.

Pyydä räätälöity tarjous tästä tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info @ firmanbileet.fi 

Pikkujoulut tapahtumakeskus The Circuksessa 800 henkeä

Firmanbileet.fi pikkujoulut tapahtumakeskus The Circuksessa järjestettiin Helsingin keskustassa tapahtumakeskus The Circuksessa marraskuun 23. päivä. Yrityksille suunnatussa tapahtumassa juhlijat nauttivat rennosta pikkujoulutunnelmasta eturivin artistien viihdyttämänä! Pikkujoulubileiden musiikkitarjonnasta vastasi illan isäntänäkin toiminut Mikko Leppilampi & Big Band! Pääesiintyjänä nähtiin lumoava Jenni Vartiainen! Lisäksi yleisön viihtyvyydestä vastasi huikea näyttelijä-koomikko Ville Myllyrinne! Illan ajan juhlissa palveli street food ruokapiste. Lisäksi tarjosimme yrityksille räätälöidyt illalliset yhteistyökumppaniravintoloissamme. Kumppaniravintoloita oli mm. Royal Ravintoloiden Ravintola Presto ja Ravintola Macu. Pikkujoulubileisiin myytiin räätälöityjä yrityslippuja ja VIP-paketteja. Illalliskortit räätälöitiin ja myytiin erikseen. Kiitos kaikille osallistuneille ja mahtaville yhteistyökumppaneillemme!

Yrityksen vuosijuhlat

Vuosijuhlat Vanajanlinnassa 200 henkilöä

Asiakkaalle järjestettiin vuosijuhlat Vanajanlinnassa 200 henkilöä, mikä oli varattu kokonaisuudessaan yrityksen yksityiskäyttöön. Vuosijuhliin osallistui henkilökunta, yhteistyökumppanit ja asiakkaat. Hotelli Vanajanlinna tarjoaa ylelliset puitteet niin kokousten kuin juhlienkin järjestämiseen idyllisessä miljöössä. Vanajanlinna somistettiin kokonaisuudessaan yrityksen gaalailtaan sopivaksi ja somisteet linnassa toteutettiin viimeistä yksityiskohtaa myöten. Vieraat siirtyivät linnaan jykevästä pääovesta punaista mattoa pitkin ja vastaanotossa vieraat toivotti tervetulleeksi vahtimestarit sekä kimaltavat kattokruunut. Halukkaat saivat kuvauttaa itsensä punaisella matolla iltaan sopivan rekvisiitan kera. Vieraat nauttivat illan alkumaljat tervetuliaissanojen saattelemana linnan sopukoissa, josta siirryttiin Linnan Ryti -saliin nauttimaan illallisen aloittavia alkupaloja. Pääruoka nautittiin Salongissa ja jälkiruoka Linnan kirjastossa. Tunnelma linnassa oli hienostunut, mutta rento ja koko linna oli täynnä iloista puheensorinaa, kun juhlien edetessä bändit ja esiintyjät viihdyttivät vieraita eri puolilla linnaa. Vuosijuhlat kruunasi illan tähtiesiintyjä, yrityksen johdon kiitospuheet ja jaetut tunnustukset kuluneelta vuodelta. Illan pääesiintyjän jälkeen halukkaat saivat jatkaa iltaa Linnan rennossa Salakapakassa aina pikkutunneille asti. Vanajanlinnan herkullisella aamiaisella muisteltiin ikimuistoista iltaa ja katsottiin illan parhaita paloja Instagramista.

25 henkilön purjehduspäivä Helsingin edustalla

Purjehduspäivä Helsingin edustalla 25 henkilöä järjestettiin, kun yritys halusi palkita parhaat työntekijänsä vuoden panostuksesta mieleenpainuvalla elämyksellä. Merellinen virkistyspäivä oli asiakkaalle sopivin vaihtoehdoistamme ja päivä toteutettiin kahdella katamaraaniveneellä. Päivä aloitettiin teemaan sopivasti tutustumalla veneeseisiin kuohuvan alkujuoman säestämänä. Lyhyen ohjeistuksen ja tutustumisen jälkeen tiimi pääsi osallistumaan purjeiden nostoon, minkä jälkeen suunnistettiin Suomenlinnan eteläpuolelle hyvän tuulen ja auringon saattelemana. Suojaisan ankkuripaikan löydyttyä kaksi katamaraanivenettä ankkuroitiin vierekkäin, jolloin henkilöstö pääsi tutustumaan molempiin veneisiin ja vaihtamaan ajatuksia purjehduksesta. Monet olivat ensimmäistä kertaa purjehtimassa ja kokemus herätti paljon keskustelua tiimin kesken. Lyhyen palautepalaverin jälkeen seurue pääsi nauttimaan merellisestä lounaasta veneiden suojaisilla terasseilla. Lounaan jälkeen päivä jatkui leppoisissa tunnelmissa kaivopuiston upeista maisemista nauttien. Purjehdus päättyi Kauppatorille, jossa kohotettiin vielä onnistuneen päivän kunniaksi kuohuvat ennen kotiin lähtöä.