Firman Bileet – Vuosijuhlat Vanajanlinnassa 200 henkilöä

Asiakkaalle järjestettiin vuosijuhlat Vanajanlinnassa 200 henkilöä, mikä oli varattu kokonaisuudessaan yrityksen yksityiskäyttöön. Vuosijuhliin osallistui henkilökunta, yhteistyökumppanit ja asiakkaat.

Hotelli Vanajanlinna tarjoaa ylelliset puitteet niin kokousten kuin juhlienkin järjestämiseen idyllisessä miljöössä.

Vanajanlinna somistettiin kokonaisuudessaan yrityksen gaalailtaan sopivaksi ja somisteet linnassa toteutettiin viimeistä yksityiskohtaa myöten. Vieraat siirtyivät linnaan jykevästä pääovesta punaista mattoa pitkin ja vastaanotossa vieraat toivotti tervetulleeksi vahtimestarit sekä kimaltavat kattokruunut. Halukkaat saivat kuvauttaa itsensä punaisella matolla iltaan sopivan rekvisiitan kera.

Vieraat nauttivat illan alkumaljat tervetuliaissanojen saattelemana linnan sopukoissa, josta siirryttiin Linnan Ryti -saliin nauttimaan illallisen aloittavia alkupaloja. Pääruoka nautittiin Salongissa ja jälkiruoka Linnan kirjastossa.  Tunnelma linnassa oli hienostunut, mutta rento ja koko linna oli täynnä iloista puheensorinaa, kun juhlien edetessä bändit ja esiintyjät viihdyttivät vieraita eri puolilla linnaa. Vuosijuhlat kruunasi illan tähtiesiintyjä, yrityksen johdon kiitospuheet ja jaetut tunnustukset kuluneelta vuodelta.

Illan pääesiintyjän jälkeen halukkaat saivat jatkaa iltaa Linnan rennossa Salakapakassa aina pikkutunneille asti.

Vanajanlinnan herkullisella aamiaisella muisteltiin ikimuistoista iltaa ja katsottiin illan parhaita paloja Instagramista.

Pyydä meiltä tarjous tästä.

Tutustu muihin esimerkkitoteutuksiimme tästä. 

 

Categories: Toteutukset