Firman Bileet – Virkistyspäivä SuperParkissa ja saunailta 30 henkeä

Yrityksen virkistyspäivä SuperParkissa ja saunailta 30 henkeä aloitettiin terveellisellä aamupalalla SuperParkin Loungessa, jossa käytiin lajiopastajien toimesta tulevan päivän aikataulu läpi.

Aamiaisen yhteydessä henkilöstö jaettiin pienempiin ryhmiin ja sitten lähdettiinkin viihtymään aktiviteettipuistoon.

Yrityksen henkilöstö vietti inspiroivan ja tiimihenkeä nostattavan päivän SuperParkin Game Arenalla ja Freestyle Hallissa. Game Arenalla tiimien lajeiksi oli ennakkoon valittu frisbeegolf, baseball ja minigolf. Freestyle Hallissa päästiin puolestaan haastamaan itseään ja tiimiläisiä trampoliineilla, parkour –esteillä sekä skeitti- ja skoottiparkissa.

Vauhdikas virkistyspäivä SuperParkissa päätettiin aktiviteettipuiston Robinson’sin ravintolaan, jossa vaihdettiin kokemuksia päivästä ja lajeista monipuolisen lounaan kera.

”Suosittelemme SuperParkia lämmöllä – tapahtumat ovat olleet erinomaisesti työyhteisöä eheyttäviä ja ryhmähenkeä kasvattavia.”

Mikä on SuperPark? SuperPark on viihteellisen liikunnan keskus, joka tempaisee mukaansa niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Saman katon alla hypitään, kiipeillään, temppuillaan, pelaillaan, scootataan ja skeitataan. Testaa eri lajeja, liiku, leiki, temppuile ja pidä hauskaa – yhdessä!

Kaiken keskiössä on SuperParkin palvelulupaus: Ilolla liikkuen, hauskaa yhdessä. Hymyn saat varmasti.

SuperParkista henkilöstö siirtyi yhteiskuljetuksella Lauttasaaressa sijaitsevaan saunatilaan. Ennalta varatussa illanviettopaikassa saunottiin, nautittiin rennosta illallisesta ja kaiken kruunuksi, merellisestä näkymästä tapahtumatilan kattoterassilla. Illanvieton tarjoilut tapahtumatilaan toteutettiin yhteistyökumppanimme Hanko Sushin toimesta.

Pyydä tarjous virkistyspäivästä tästä.

Tutustu muihin virkistyspäivän esimerkkitoteutuksiimme tästä.

Categories: Toteutukset