Firman Bileet – Viikonloppu Tahkolla 80 hengelle

Viikonloppu Tahkolla 80 hengelle järjestettiin yrityksen henkilöstölle virkistysviikonloppuna pitkän projektin päätteeksi. Asiakkaan lähtökohtaisena toiveena oli järjestää henkilöstölle aktiivista yhdessä tekemistä opastetusti. Lasketteluviikonloppu Tahkolla oli tarjoamistamme palveluista sopivin asiakkaan seurueelle ja virkistysviikonloppu käynnistyi asiakkaan toimistolta, josta yhteiskuljetukset veivät seurueen Tahkovuoren kauniisiin maisemiin.

Tahko tarjoaa yhteensä 24 rinnettä ja hiihtokausi kestää aina marraskuusta huhtikuulle asti. Tahkon rinteillä on korkeuseroja 200 metriä ja pisimmillään rinteet ovat jopa kilometrin mittaisia. Tahko Ski Resort tarjoaa laskettelukokemuksia niin aloittelijoille kuin ammattilaislaskettelijoillekin ja kävijöitä palvelee lisäksi viisi rinneravintolaa, kolme välinevuokraamoa sekä tietysti suksihuolto. Laskettelun lisäksi rinnealueelta löytyy laavupaikkoja, mitkä ovat niin ikään laskettelijoiden vapaassa käytössä.

Tahkovuorella ohjelman sujuvuudesta ja ryhmän viihtyvyydestä piti huolta matkavetäjinä toimineet tapahtumatuottajat, jotka huolehtivat viikonlopun ajan aikataulujen pitävyydestä. Onnistunut viikonloppu piti sisällään laskettelua, hauskanpitoa, rentoutumista ja tietysti hyvää ruokaa.

Tahkon virkistysviikonlopun kokonaisuus sisälsi:

  • kuljetukset
  • hissiliput
  • välinevuokrat
  • majoituksen
  • Ennalta sovitut pöytävaraukset ruokailuihin ja illallisiin

Tutustu lisäksi muihin esimerkkitoteutuksiimme tästä. 

Pyydä tarjous virkistyspäivän toteutuksesta helposti tästä. 

Categories: Toteutukset

Leave a Reply

Your email address will not be published.