Tervetuloa tutustumaan firmanbileet.fi -palveluihimme.

Onnistuneet tapahtumat käynnistyvät aina huolellisesta suunnittelusta. Suunnittelemme asiakkaillemme ympäri vuoden räätälöityjä yritysjuhlia ja -tapahtumia sekä virkistys- ja teemapäiviä. Järjestämme vuodessa noin 200 yritystilaisuutta,  joiden laadukas toteutus takaa asiakkaillemme unohtumattomat elämykset.

Tarjoamme asiakkaillemme mutkattoman ja selkeän palvelukokonaisuuden, missä ammattitaitoinen tiimimme vastaa tapahtumakokonaisuuden läpiviennistä tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Tarjoamme palvelut joko osana tapahtumaa, jolloin määrittelemme asiakkaan kanssa tarkasti vastuualueemme, tai otamme vastuun koko tapahtumasta lähtien aina suunnittelusta tapahtuman loppuhuipennukseen asti.

YRITYSTILAISUUDET JA -TAPAHTUMAT

Järjestämme vuoden ympäri asiakkaillemme vuosijuhlia, pikkujouluja, seminaareja ja kokoustilaisuuksia. Asiakasprofiiliimme lukeutuu niin suuret kuin pienetkin yritykset.

Juhlapaikat & Catering

Valtakunnallisen kumppaniverkostomme avulla kartoitamme yrityksesi tarkoituksiin sopivan juhlapaikan ja siihen tarvittavan tekniikan sekä somistuksen. Meiltä myös Hartwall Arenan VIP-aitiot!

Toimitamme tilaisuuteen toiveidenne mukaiset tarjoilut oli kyseessä sitten virkistypäivän lounas tai yrityksenne vuosijuhlien istuva illallinen. Kuumimmat ruokatrendit vai perinteiset vaihtoehdot? Sinä päätät!

         

Kysy tarjous tästä. 

Esiintyjät & Henkilöstö

Jätä itsellesi aikaa nauttia juhlatunnelmasta! Kauttamme eturivin bändit ja artistit, koomikot, taikurit, sirkusesiintyjät ja juontajat. Meiltä saat tilaisuuteesi edustavan henkilökunnan, joka huolehtii tapahtuman kulusta koko tilaisuuden ajan. Meiltä mm. Tapahtuman tuottaja, tarjoilijat, järjestyksenvalvojat ja narikkahenkilökunta, baarimikot, VIP-emännät/-isännät sekä lajiohjaajat. Lisäksi still- ja videokuvaajat.

                         

Majoitukset & Kuljetukset

Tapahtumien sujuvuuden takaamiseksi järjestämme myös toiveiden mukaiset majoitus- ja kuljetuspalvelut.

Kysy tarjous tästä. 

VIRKISTYSPÄIVÄT

Panosta henkilöstösi hyvinvointiin ja virkistäytymiseen!

Me tuotamme ja toteutamme tyhy- ja tykypäivät, kick-off tapahtumat sekä erilaiset henkilöstöä motivoivat liikunnalliset aktiviteettipäivät. Virkistyspäivät räätälöidään tavoitteiden mukaisesti ja paketoidaan laadukkaaksi kokonaisuudeksi.

Kuntokartoitukset, tiimitehtävät vai yksilösuoritukset?

Rentoa yhdessäoloa vai liikkumista korkealla sykkeellä?

Päivän päätteeksi yhteinen saunailta vai juhlat aamun pikkutunneille asti?

Sinä päätät, me toteutamme!

              

Kysy tarjous tästä. 

KULTTUURI- JA VIIHDE PALVELUT

Kauttamme myös eksklusiiviset teemapäivät. Järjestämme asiakkaillemme erilaisia viihde -kokonaisuuksia kotimaisiin ja ulkomaisiin konsertteihin sekä tapahtumiin. Järjestämme puolestanne mm. kuljetukset, majoitukset, illalliset, liput, pöytävaraukset, tarjoilut sekä tähtitapaamiset.

    

Kysy tarjous tästä. 

Voit lisäksi tutustua esimerkkitoteutuksiimme tästä. 

HUOM! Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat ensimmäisten joukossa tiedon eksklusiivisista tapahtumista ja tarjouksistamme sekä olet mukana kuukausittaisissa kilpailuissamme!