Firman Bileet – Palvelut

Suunnittelu

Onnistuneet tapahtumat käynnistyvät aina huolellisesta suunnittelusta. Suunnittelemme asiakkaillemme räätälöityjä yritysjuhlia, yritystapahtumia sekä virkistys- ja teemapäiviä ympäri vuoden, joiden laadukas toteutus takaa unohtumattomia elämyksiä.

Toimimme aina asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Tarjoamme palvelut joko osana tapahtumaa, jolloin määrittelemme asiakkaan kanssa tarkasti vastuualueemme, tai otamme vastuun koko tapahtumasta lähtien aina suunnittelusta tapahtuman loppuhuipennukseen asti.

Juhlapaikat & Catering

Valtakunnallisen kumppaniverkostomme avulla kartoitamme yrityksesi tarkoituksiin sopivan juhlapaikan ja siihen tarvittavan tekniikan sekä somistuksen. Meiltä myös Hartwall Arenan VIP-aitiot!

                  

Toimitamme tilaisuuteen toiveidenne mukaiset tarjoilut oli kyseessä sitten virkistypäivän lounas tai yrityksenne vuosijuhlien istuva illallinen. Kuumimmat ruokatrendit vai perinteiset vaihtoehdot? Sinä päätät!

                    

Kysy tarjous tästä. 

Esiintyjät & Henkilöstö

Jätä itsellesi aikaa nauttia juhlatunnelmasta! Meiltä saat tilaisuuteesi edustavan henkilökunnan, joka huolehtii juhlien kulusta koko tilaisuuden ajan. MM. Tapahtuman tuottaja, tarjoilijat, järjestyksenvalvojat, narikkahenkilökunta, baarimikot, VIP-emännät/-isännät. Kauttamme myös eturivin bändit ja artistit, koomikot, taikurit, sirkusesiintyjät ja juontajat. Lisäksi still- ja videokuvaajat.

                         

Kysy tarjous tästä. 

Virkistyspäivät

Panosta henkilöstösi hyvinvointiin ja virkistäytymiseen! Me tuotamme ja toteutamme tyky- ja tyhypäivät, sekä erilaiset henkilöstöä motivoivat ja aktivoivat liikunnalliset kokonaisuudet hauskanpitoa unohtamatta.

              

Kysy tarjous tästä. 

Teemapäivät

Me tarjoamme ensiluokkaisen kulttuuri- ja viihde-elämyspalvelun. Kauttamme eksklusiiviset kokonaisuudet kotimaisiin ja ulkomaisiin tapahtumiin ja konsertteihin. Järjestämme puolestasi kokonaisuuden toiveiden ja tarpeiden mukaan, mm. kuljetukset, liput, VIP-liput, pöytävaraukset, tarjoilut, majoitukset sekä tähtitapaamiset.

    

Kysy tarjous tästä. 

Voit lisäksi tutustua esimerkkitoteutuksiimme tästä. 

HUOM! Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat ensimmäisten joukossa tiedon eksklusiivisista tapahtumista ja tarjouksistamme sekä olet mukana kuukausittaisissa kilpailuissamme!