Firman Bileet – Katulätkäturnaus yrityksen piha-alueella 120 henkilöä

Asiakkaan toive: liikuntapainoitteinen virkistyspäivä matalalla osallistumiskynnyksellä.

Katulätkäturnaus toteutettiin asiakkaamme yrityksen piha-alueella, jossa osallistujia oli 120 henkilöä. Toiveena oli toteuttaa yrityksen tiimihenkeä nostattava aktiviteettipäivä, johon jokaisen henkilöstön jäsenen olisi helppo osallistua.

Toteutimmekin alkukesästä katulätkäturnauksen asiakkaan oman toimiston piha-alueella, mikä tarjosi erinomaiset puitteet rennolle virkistyspäivälle ja ratkaisu oli osallistujille helppo, sillä kauas ei tarvinnut päivän alkaessa lähteä.

Katulätkää pelataan asfalttialustalla kumitäytteisessä kaukalossa ja pelivälineenä kevyt pallo. Pelivarusteina pelaajilla on jääkiekkomailat, hanskat sekä kypärät. Pelijalkineina toimii esimerkiksi tennarit tai lenkkarit ja peliä onkin helppo harrastaa taitotasosta riippumatta.

Turnaus pelattiin sekajoukkueina ja ennen turnausta osallistujat arvottiin joukkueisiin ja jokainen sai päättää oman joukkueensa nimen. Päivä aloitettiin kisaisännän ja samalla tapahtuman juontajan tervetuliaissanoilla ja samalla käytiin läpi tuomareiden ohjeistuksella lajin perussäännöt sekä turnausohjelma.

Tapahtumaan toteutettiin asiakkaan toiveen mukainen kevyt snack lounas sekä toivottu kisajuomatarjoilu. Päivän päätteeksi piha-alueella järjestettiin asiaan kuuluva palkintojenjakotilaisuus, jossa aplodien saattelemana turnauksen kolme parasta joukkuetta palkittiin pokaaleilla ja mitaleilla.

Pelien jälkeen henkilöstö virkistäytyi yrityksen omissa saunatiloissa, josta jatkettiin yhteiskuljetuksella ennalta varatulle illalliselle Ravintola Prestoon, minkä jälkeen halukkaat jatkoivat vielä iltaa Ravintola Teatteriin.

Pyydä meiltä tarjous tästä.

Tutustu lisäksi muihin esimerkkitoteutuksiimme tästä. 

Categories: Toteutukset

Leave a Reply

Your email address will not be published.